Απολυμάνσεις

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ  ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ, ΑΝΤΙΪΚΕΣ (& ΚΟΡΩΝΑΪΩΝ)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Είναι η εξάλειψη μικροβίων όπως βακτήρια, ιοί, μύκητες, πρωτόζωα, κλπ, σε χώρους όπου ο άνθρωπος διαβιεί, μεταφέρεται,  ή  εργάζεται, καθώς και βοηθητικοί αυτού χώροι εργασίας, όπως αποθήκες αγαθών, η χώροι εκτροφής ζώων ή φυτών και άλλα.

Γιατί να διαλέξουμε  “ALFA PROTEZIONE” απολυμάνσεις.

Η ‘’ALFA ΡROTEZIONE’’ απολυμάνσεις  πραγματοποιεί εφαρμογές απολύμανσης που επιτρέπει να φθάσει στο μέγιστο επίπεδο απολύμανσης σε επιφάνειες και γενικό περιβάλλον έτσι ώστε να περιορισθεί η μικροβιακή μόλυνση, από την εστία μόλυνσης σε υγιή ανθρώπινο οργανισμό.

ΦΑΡΜΑΚΑ

Τα χρησιμοποιούμενα  φάρμακα της “ALFA PROTEZIONE” απολυμάνεις, είναι τα πλέον σύγχρονα, δοκιμασμένα ως προς την αποτελεσματικότητά τους όπου εγγυόνται την απόλυτη απολύμανση σε βακτήρια, μύκητες και ιούς, στους χώρους προς απολύμανσή. Είναι δε εγκεκριμένα από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΪΟΙ

Είναι ενδοπαράσιτα που για να επιβιώσουν χρειάζονται έναν οργανισμό, που να τους ‘’φιλοξενήσει’’ ( δεν μπορούν να επιβιώσουν από μόνοι τους).

Διαθέτουν ένα γονιδίομα σε DNA ή RNA και είναι καλυμμένοι από μια δομή από πρωτεΐνη.

Οι ιοί είναι  οι βασικές αιτίες από λοιμώξεις όπως διάφορες γρίπες, ηπατίτιδες, AIDS, κρυολογήματα, ασθένειες από Κορωναϊούς, κλπ.

Όλοι οι ιοί μεταδίδονται από σταγονίδια  φταρνίσματος, βήχα, κοντινής επαφής, ή και αίμα μολυσμένο(aids).

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΜΕ

Οικίες, πολυκατοικίες, Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα, Σχολεία, Βιοτεχνίες Βιομηχανίες, Γυμναστήρια, Εμπορικά κέντρα, καταστήματα, ταβέρνες, αλλά και εκτροφεία ζώων  κλπ.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

Εφαρμόζουμε περιβαλλοντική εκνέφωση με ειδικό ηλεκτρικό μηχάνημα “fogger”, όπου διαχέομε το φάρμακο σε μορφή υπέρμικρου όγκου σε μικροσταγονίδια αιωρούμενα για αρκετό χρονικό διάστημα στον χώρο, μόνο του ή σε συνδυασμό με ψεκασμό χαμηλής πίεσης, αναλόγως τον χώρο και την επιμόλυνση.